dimecres, 19 de març del 2014

Governança en institucions de salut Jornada de reflexió de CSC i IESE


Aquest divendres 21 de març, el Consorci de Salut i Social de Catalunya i el Center for Healthcare Innovation Management d’IESE organitzen un acte de reflexió sobre la governança en les institucions de salut, a propòsit de la presentació d’un document redactat per un equip d’experts i d’un estudi complementari de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte, per ell mateix, és molt oportú, donat el debat actual entre transparència i eficiència de les institucions públiques, i les persones interessades hi podran trobar un bon reclam en els 4 elements principals del programa:


1. Conferència del professor Pierre-Gerlier Forest, Director de l’Institute for Health and Social Policy de Johns Hopkins University, que oferirà una perspectiva internacional de l’abordatge de la governança i la gestió de les organitzacions sanitàries.

2. Presentació del document sobre governança en institucions de salut a càrrec d’Olga Pané, Directora Gerent del Parc de Salut Mar i coordinadora del grup de treball que ha elaborat el document.

3. Presentació de l’informe sobre l’aplicació de la normativa comptable europea en el sector sanitari públic, a càrrec d’Ana Belén Macho i Ester Marco, professores de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest treball va ser encarregat per CSC com a suport tècnic per al grup redactor del document de governança.

4. Clausura a càrrec de Xavier Trias, Manel Ferrer i Josep Valor. De ben segur que les opinions de l’Alcalde de Barcelona, per la seva trajectòria i coneixement del tema, i les del President de CSC i del Vicedegà de l’IESE, seran un bona rúbrica per a l’acte.







I si no té temps de llegir el document complet, no es perdi aquest accés que el durà al resum executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada