divendres, 25 de juliol del 2014

Els millors també cometen errors






Ash Paul és un epidemiòleg britànic molt actiu a les xarxes (aquest és la segona vegada que és escollit tweet de la setmana a "Avenços"). Doncs, el seu tweet ens porta a una entrevista al Dr. Brian Goldman, publicada al blog canadenc Fail Forward, especialitzat en seguretat clínica. El Dr. Goldman, metge d'urgències de l'Hospital Mount Sinai de Toronto, és molt famós pel seu programa de ràdio "White Coat, Black Art" i és autor d'un parell de llibres:





Goldman està lliurat a una campanya de llarg recorregut per fer front als errors mèdics i per crear una cultura honesta davant dels problemes de seguretat clínica. Si poden no es perdin el seu monòleg (20 minuts) "Els metges cometen errors, per què no en parlem?" que ja porten quasi un milió de visites.



"En els meus 20 anys de carrera m'he adonat que cometre errors és part de la naturalesa humana. Els millors també en cometen. La qüestió és que segons com s'actua després de l'error, és el que et defineix."

"Totes les coses bones que he fet en aquest món, han vingut després d'un error".

"Els errors poden venir de badades personals. Això passa. Però és més freqüents que es donin en un context de fallada general del sistema".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada